Fie ca ai nevoie de un candy bar pentru nunta, un candy bar pentru botez sau un candy bar pentru un eveniment drag tie, noi te putem ajuta.

Pentru idei de candy bar vezi pagina de evenimente, iar pentru o comanda personalizata, contacteaza-ne aici .

Candy bar-ul ofera un plus spectaculos al fiecarui moment important pe care il sarbatoriti Nunta, botez, aniversare,evenimente corporate, inaugurari sau lansari speciale, candy bar-ul este must-have-ul intregului eveniment. Iti putem oferi o gama larga de produse si un setup perfect si unic.

Fie ca este vorba de un eveniment cu o tema specifica sau nu, un colt dulce este intotdeauna binevenit si va bucura deopotriva adultii si copiii!

Cupcakes, macarons, mousse au chocolat, tarte cu fructe, drajeuri, jeleuri, marshmallows si acadele sunt doar cateva dintre dulciurile ce pot face din candy bar atractia serii si petrecerea una dintre cele mai reusite.

Multitudinea de produse, culori, arome si forme din care ai posibilitatea de a alege, ne transforma in partenerul perfect pentru organizarea candy bar-ului tau! Insa cel mai important aspect este calitatea.

Produsele noastre sunt homemade.

Pentru o comanda personalizata, contacteaza-ne aici .Cuvinte cautate: Candy bar nunta Candy bar botez Candy bar evenimente Cupcakes evenimente